REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų grybų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų grybų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasūdytus užšaldytus grybus apvirti, palikti nusivarvėti.
  2. Sumaišyti grybus su druska (jei trūksta), pipirais.
  3. Susmulkinti svogūną, sudėti juos į grybus, įmušti kiaušinį, viską sutrinti trintuvu. Į masę dėti miltus, viską dar kartą pertrinti iki vientisos masės. Masė turi būti minkšta, primenanti įprastinę kotletų masę.
  4. Gautą masę kabinkite su šaukštu, dėkite į įkaitintą keptuvę (~ 2 v.š.) kaip kotletuką, apkepkite kotletus iš abiejų pusių.

Autorius: Ieva Visockytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų