Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų
- šiek tiek žirnių (marinuoti)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 100 gramų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustyti ir apkepinti alyvuogių aliejuje pagardinus druska ir pipirais. Į dubenį krėsti grybus, atvėsintus kepintus svogūnus su trupučiu aliejaus, marinuotus žirnelius, pagardinti prieskoniais jei dar reikia. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų
- šiek tiek žirnių (marinuoti)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 100 gramų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustyti ir apkepinti alyvuogių aliejuje pagardinus druska ir pipirais. Į dubenį krėsti grybus, atvėsintus kepintus svogūnus su trupučiu aliejaus, marinuotus žirnelius, pagardinti prieskoniais jei dar reikia. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą