Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai paprikų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- 1.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 500 gramų grybų (šviežūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalytus grybus supjaustyti.
Svogūnus susmulkinti, morkas sutarkuoti.
Pomidorus nuplikyti, nulupti odelę, supjaustyti kubeliais.
Puode įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, sudėti grybus ir pakepti 1 min.
Pasūdyti, pabarstyti pipirų, supilti vyną, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, pastoviai maišant, 25 min.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, sudėti svogūnus, šiek tiek apkepti ir sudėti ant grybų kartu su morkomis ir pomidorais. Patroškinti 5 min, užpilti citrinos sultimis, suberti citrinos žievelę, prieskonius.
Kai grybų troškinys bus gatavas, užberti krapų.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai paprikų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- 1.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 500 gramų grybų (šviežūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalytus grybus supjaustyti.
Svogūnus susmulkinti, morkas sutarkuoti.
Pomidorus nuplikyti, nulupti odelę, supjaustyti kubeliais.
Puode įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, sudėti grybus ir pakepti 1 min.
Pasūdyti, pabarstyti pipirų, supilti vyną, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, pastoviai maišant, 25 min.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, sudėti svogūnus, šiek tiek apkepti ir sudėti ant grybų kartu su morkomis ir pomidorais. Patroškinti 5 min, užpilti citrinos sultimis, suberti citrinos žievelę, prieskonius.
Kai grybų troškinys bus gatavas, užberti krapų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą