INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 300 gramų grybų (mano atveju kelmučiai savo sultyse)
- šiek tiek citrinpipirių
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupame ir supjaustome svogūną, dedame kepti į keptuvę, įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepame ant mažos ugnies. Kai svogūnai bus apkepti, kelmučius šiek tiek nuplauname ir dedame į keptuvę su svogūnais, įdedame visus prieskonius: druską, citrinpipirius, SANTA MARIA krapus, lauro lapus ir kepame apie 5-10 min. Į paruoštus grybus įdedame grietinės. Ant viršaus pabarstome krapus.
Skanaus.
Autorius: Jelena
REKLAMA