• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas grybų (virti)
  • 1 kilogramas pupelių (virtos)
  • 300 gramų svogūnų
  • 0.5 skardinės pomidorų padažo
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas grybų (virti)
  • 1 kilogramas pupelių (virtos)
  • 300 gramų svogūnų
  • 0.5 skardinės pomidorų padažo
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtas pupeles berti į puodą (aš dedu mažas baltas pupeles, atrodo estetiškiau ir skaniau). Taip pat beriu virtus grybus. Užpilu litrą šalto vandens ir padedu virti.
  2. Keptuvėje tuo metu apkepinti supjaustytus svogūnus, o kai jie gražiai apskrus suberti į puodą kur verda grybai ir pupelės.
  3. Į tą patį puodą supilame aliejų ir pomidorų padažą. Įdedame druskos pagal skonį ir dar troškiname apie 20 min.
  4. Dar karštus dedame į išplautus ir išdžiovintus stiklainius ir užsukame. Žiemą labai skanu kai užklumpa netikėti svečiai. Atidarius stiklainį galima supjaustyti silkę ir išmaišyti.

    Skanaus.

Autorius: IRINA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų