REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtas pupeles berti į puodą (aš dedu mažas baltas pupeles, atrodo estetiškiau ir skaniau). Taip pat beriu virtus grybus. Užpilu litrą šalto vandens ir padedu virti.
- Keptuvėje tuo metu apkepinti supjaustytus svogūnus, o kai jie gražiai apskrus suberti į puodą kur verda grybai ir pupelės.
- Į tą patį puodą supilame aliejų ir pomidorų padažą. Įdedame druskos pagal skonį ir dar troškiname apie 20 min.
- Dar karštus dedame į išplautus ir išdžiovintus stiklainius ir užsukame. Žiemą labai skanu kai užklumpa netikėti svečiai. Atidarius stiklainį galima supjaustyti silkę ir išmaišyti.
Skanaus.
REKLAMA