Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdaras:
špinatai
varškė, 1 pakelis
fermentinis sūris, 200 g
druska
Nuplauti jauni špinatų lapeliai suplėšomi, dedamas tarkuotas sūris, varškė, druska ir viskas išminkoma. Nedideliais rutuliukais dedama masė ant iskočiotos tešlos lopinėlių, formuojamos ausytės. Ausytės verdamos riebaluose, kol gražiai pagelsta.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdaras:
špinatai
varškė, 1 pakelis
fermentinis sūris, 200 g
druska
Nuplauti jauni špinatų lapeliai suplėšomi, dedamas tarkuotas sūris, varškė, druska ir viskas išminkoma. Nedideliais rutuliukais dedama masė ant iskočiotos tešlos lopinėlių, formuojamos ausytės. Ausytės verdamos riebaluose, kol gražiai pagelsta.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą