REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta)
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- 6 vienetai lašišų (filė)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas druskos (košerinė)
- 125 gramai sviesto
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas sulčių (laimo, šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišą įtrinti druska bei baltaisiais pipirais ir apšlaksčius alyvuogių aliejumi vartant apkepti ant grotelių arba 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Keptuvėje išlydyti sviestą, pridėti smulkinto česnako bei paprikos ir kaitinti maišant, kol pasiskleidžia aromatas.
Pridėti kalendros, laimo sulčių ir dar pakaitinti kelias minutes.
Iškeptą lašišą supjaustyti mažesniais gabaliukais, sudėti į lėkštę ir užpilti paruoštu padažu.
Mes valgome šiltą, tačiau labai skanu ir šalta.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta)
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- 6 vienetai lašišų (filė)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas druskos (košerinė)
- 125 gramai sviesto
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas sulčių (laimo, šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišą įtrinti druska bei baltaisiais pipirais ir apšlaksčius alyvuogių aliejumi vartant apkepti ant grotelių arba 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Keptuvėje išlydyti sviestą, pridėti smulkinto česnako bei paprikos ir kaitinti maišant, kol pasiskleidžia aromatas.
Pridėti kalendros, laimo sulčių ir dar pakaitinti kelias minutes.
Iškeptą lašišą supjaustyti mažesniais gabaliukais, sudėti į lėkštę ir užpilti paruoštu padažu.
Mes valgome šiltą, tačiau labai skanu ir šalta.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą