REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų miltai
  • 50 gramų sviesto (minkštas)
  • 50 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 0.5 vieneto kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos
  • Įdarui:
  • 200 gramų varškės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • šiek tiek vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų miltai
  • 50 gramų sviesto (minkštas)
  • 50 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 0.5 vieneto kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos
  • Įdarui:
  • 200 gramų varškės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • šiek tiek vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite su cukrumi iki purumo. Išplakite kiaušinį su druska, grietine ir supilkite į cukraus ir sviesto masę. Kepimo miltelius persijokite su miltais ir suberkite į kiaušinių masę. Išminkykite tešlą, iškočiokite, išspauskite apskritimus.
  2. Įdarui skirtus produktus sumaišykite. Šaukštu dėkite paruošto įdaro ant kiekvieno paplotėlio. Darykite pyragėlius.
  3. Kraštus gerai užspauskite ,susukdami pynutę (arba užspauskite šakute). Grietiniečius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepkite kiaušinio plakiniu ir pašaukite į 200 °C temp. orkaitę. Kepkite 20 min., kol grietiniečiai gražiai paruduos.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų