Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/4 arbatinio šaukštelio citrinų (ekstraktas)
- 3 stiklinės cukraus pudros
- 0.5 stiklinės margarino
- 3 arbatiniai šaukšteliai vanilės
- 3 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės pieno
- 1 ir 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros ir išklokite kepimo popieriumi dvi kepimo skardas.
Dideliame dubenyje, su mikseriu, dideliu greičiu 3-4 min. paplakite kiaušinius.
Kitame dideliame dubenyje šluotele išmaišykite miltus, 1 stiklinę cukraus pudros ir kepimo miltelius.
Sumaišytus sausus ingredientus suminkykite su minkštu margarinu ir palengva įmaišykite išplaktus kiaušinius bei 2 šaukštelius vanilės ir 0,25 šaukštelio citrinos ekstraktus.
Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir sudėkite ant kepimo skardos.
Kepkite apie 12-14 minučių arba, kol labai lengvai paruduos.
Tuo tarpu pasiruoškite glazūrą. Vidutinio dydžio dubenyje šluotele suplakite likusias 2 stiklines cukraus pudros, pieną ir 1 šaukštelį vanilės ekstrakto.
Šiek tiek pravėsusius, iškeptus sausainiukus aptepkite pasiruošta glazūra, apibarstykite spalvotais pabarstukais ir palikite, kad glazūra sustingtų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1/4 arbatinio šaukštelio citrinų (ekstraktas)
- 3 stiklinės cukraus pudros
- 0.5 stiklinės margarino
- 3 arbatiniai šaukšteliai vanilės
- 3 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės pieno
- 1 ir 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros ir išklokite kepimo popieriumi dvi kepimo skardas.
Dideliame dubenyje, su mikseriu, dideliu greičiu 3-4 min. paplakite kiaušinius.
Kitame dideliame dubenyje šluotele išmaišykite miltus, 1 stiklinę cukraus pudros ir kepimo miltelius.
Sumaišytus sausus ingredientus suminkykite su minkštu margarinu ir palengva įmaišykite išplaktus kiaušinius bei 2 šaukštelius vanilės ir 0,25 šaukštelio citrinos ekstraktus.
Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir sudėkite ant kepimo skardos.
Kepkite apie 12-14 minučių arba, kol labai lengvai paruduos.
Tuo tarpu pasiruoškite glazūrą. Vidutinio dydžio dubenyje šluotele suplakite likusias 2 stiklines cukraus pudros, pieną ir 1 šaukštelį vanilės ekstrakto.
Šiek tiek pravėsusius, iškeptus sausainiukus aptepkite pasiruošta glazūra, apibarstykite spalvotais pabarstukais ir palikite, kad glazūra sustingtų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą