REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 arbatinio šaukštelio citrinų (ekstraktas)
  • 3 stiklinės cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės margarino
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės pieno
  • 1 ir 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • šiek tiek pabarstukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros ir išklokite kepimo popieriumi dvi kepimo skardas.
    Dideliame dubenyje, su mikseriu, dideliu greičiu 3-4 min. paplakite kiaušinius.
    Kitame dideliame dubenyje šluotele išmaišykite miltus, 1 stiklinę cukraus pudros ir kepimo miltelius.
    Sumaišytus sausus ingredientus suminkykite su minkštu margarinu ir palengva įmaišykite išplaktus kiaušinius bei 2 šaukštelius vanilės ir 0,25 šaukštelio citrinos ekstraktus.
    Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir sudėkite ant kepimo skardos.
    Kepkite apie 12-14 minučių arba, kol labai lengvai paruduos.
    Tuo tarpu pasiruoškite glazūrą. Vidutinio dydžio dubenyje šluotele suplakite likusias 2 stiklines cukraus pudros, pieną ir 1 šaukštelį vanilės ekstrakto.
    Šiek tiek pravėsusius, iškeptus sausainiukus aptepkite pasiruošta glazūra, apibarstykite spalvotais pabarstukais ir palikite, kad glazūra sustingtų.
    Skanaus.

Autorius: Vaiva

INGREDIENTAI:

  • 1/4 arbatinio šaukštelio citrinų (ekstraktas)
  • 3 stiklinės cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės margarino
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės pieno
  • 1 ir 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • šiek tiek pabarstukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros ir išklokite kepimo popieriumi dvi kepimo skardas.
    Dideliame dubenyje, su mikseriu, dideliu greičiu 3-4 min. paplakite kiaušinius.
    Kitame dideliame dubenyje šluotele išmaišykite miltus, 1 stiklinę cukraus pudros ir kepimo miltelius.
    Sumaišytus sausus ingredientus suminkykite su minkštu margarinu ir palengva įmaišykite išplaktus kiaušinius bei 2 šaukštelius vanilės ir 0,25 šaukštelio citrinos ekstraktus.
    Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir sudėkite ant kepimo skardos.
    Kepkite apie 12-14 minučių arba, kol labai lengvai paruduos.
    Tuo tarpu pasiruoškite glazūrą. Vidutinio dydžio dubenyje šluotele suplakite likusias 2 stiklines cukraus pudros, pieną ir 1 šaukštelį vanilės ekstrakto.
    Šiek tiek pravėsusius, iškeptus sausainiukus aptepkite pasiruošta glazūra, apibarstykite spalvotais pabarstukais ir palikite, kad glazūra sustingtų.
    Skanaus.

Autorius: Vaiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų