Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai aguonų
- 3 vienetai citrinų (žievelė ir sultys)
- 230 gramų cukraus pudros
- 220 gramų cukraus
- 180 gramų migdolų (malti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 130 gramų kvietinių miltų
- 120 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsukti sviestą su 120 g cukrumi, įmušti kiaušinius, dėti miltus, aguonas, 2 citrinų žieveles, sultis bei maltus migdolus. Tešlą gerai išmaišyti ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Puode pakaitinti 90 g citrinos sulčių su 100 g cukraus, kol cukrus ištirps. Dar šiltą pyragą subadyti mediniu pagaliuku ir po truputį pilti sirupą, kad įsigertų į pyragą. Pasigaminame glajų: miltelinį cukrų gerai sumaišyti su vienos citrinos sultimis. Glajų užpilti ant pyrago. Ir šiek tiek palaikyti,kad sustengtų. Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai aguonų
- 3 vienetai citrinų (žievelė ir sultys)
- 230 gramų cukraus pudros
- 220 gramų cukraus
- 180 gramų migdolų (malti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 130 gramų kvietinių miltų
- 120 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsukti sviestą su 120 g cukrumi, įmušti kiaušinius, dėti miltus, aguonas, 2 citrinų žieveles, sultis bei maltus migdolus. Tešlą gerai išmaišyti ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Puode pakaitinti 90 g citrinos sulčių su 100 g cukraus, kol cukrus ištirps. Dar šiltą pyragą subadyti mediniu pagaliuku ir po truputį pilti sirupą, kad įsigertų į pyragą. Pasigaminame glajų: miltelinį cukrų gerai sumaišyti su vienos citrinos sultimis. Glajų užpilti ant pyrago. Ir šiek tiek palaikyti,kad sustengtų. Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą