REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 3 vienetai citrinų (žievelė ir sultys)
  • 230 gramų cukraus pudros
  • 220 gramų cukraus
  • 180 gramų migdolų (malti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 130 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukti sviestą su 120 g cukrumi, įmušti kiaušinius, dėti miltus, aguonas, 2 citrinų žieveles, sultis bei maltus migdolus. Tešlą gerai išmaišyti ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Puode pakaitinti 90 g citrinos sulčių su 100 g cukraus, kol cukrus ištirps. Dar šiltą pyragą subadyti mediniu pagaliuku ir po truputį pilti sirupą, kad įsigertų į pyragą. Pasigaminame glajų: miltelinį cukrų gerai sumaišyti su vienos citrinos sultimis. Glajų užpilti ant pyrago. Ir šiek tiek palaikyti,kad sustengtų. Skanaus :)

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 3 vienetai citrinų (žievelė ir sultys)
  • 230 gramų cukraus pudros
  • 220 gramų cukraus
  • 180 gramų migdolų (malti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 130 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukti sviestą su 120 g cukrumi, įmušti kiaušinius, dėti miltus, aguonas, 2 citrinų žieveles, sultis bei maltus migdolus. Tešlą gerai išmaišyti ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Puode pakaitinti 90 g citrinos sulčių su 100 g cukraus, kol cukrus ištirps. Dar šiltą pyragą subadyti mediniu pagaliuku ir po truputį pilti sirupą, kad įsigertų į pyragą. Pasigaminame glajų: miltelinį cukrų gerai sumaišyti su vienos citrinos sultimis. Glajų užpilti ant pyrago. Ir šiek tiek palaikyti,kad sustengtų. Skanaus :)

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų