REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 gabalas kiaulienos šonkaulių
  • 200 mililitrų brendžio
  • 100 gramų džiovintų slyvų
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 gabalas kiaulienos šonkaulių
  • 200 mililitrų brendžio
  • 100 gramų džiovintų slyvų
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Slyvas išmirkyti, kol išbrinks. Nusunkti.
  2. Slyvas susmulkinti iki košelės, sumaišyti su pipirais ir brendžiu.
  3. Mišiniu įtrinti šonkaulių juostą. Marinuoti parą.
  4. Į foliją įsiktus šonkaulius ilgai kepti ant nedidelės kaitros anglių. Jei yra galimybė, kepsninę uždengti dangčiu, taip šonkauliai išlaikys daugiau aromato.
  5. Baigiant kepti, išvynioti iš folijos ir truputį apskrudinti.

Autorius: Vytas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų