Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 3 kilogramai kiaulienos
- 2 litrai kefyro
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti pipirais.
Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru, uždengti indą ir palikti šaldytuve per naktį. Likus 30-45 min. iki kepimo, pabarstyti druska. Mėsą sunerti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 3 kilogramai kiaulienos
- 2 litrai kefyro
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti pipirais.
Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru, uždengti indą ir palikti šaldytuve per naktį. Likus 30-45 min. iki kepimo, pabarstyti druska. Mėsą sunerti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą