REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas tešlos (MANTINGA bemielė, šaldyta)
  • 120 gramų dešrelių (pieniškos)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas tešlos (MANTINGA bemielė, šaldyta)
  • 120 gramų dešrelių (pieniškos)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti, pakočioti , supjaustyti juostelėmis
  2. Dešrą supjaustyti pusmėnulio formos gabalėliais
  3. Dešrą išdėstyti ant tešlos juostelės, atsargiai susukti į ritinėlį
  4. su šepetėliu aptepti pienu, kad gražiai apskrustų.
  5. Kepti orkaitėje kaip nurodyta ant tešlos pokuotės
  6. Bandelės skanios ir karštos ir šaltos. Taip pat galima kepti ir su obuoliais.

    Skanaus !

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų