INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai bulvių (košė)
- 2 vienetai dešrelių (Biovela)
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek žalumynų
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešreles perpjaukite per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės skersai įpjaukite (per visą dešrelės ilgį). Dantų krapštuku arba spageti gabaliuku suimkite abi dešrelės puses (gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Tada dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Skanaus!
Autorius: Janina
REKLAMA