• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai paprikų (geltonoji)
  • šiek tiek pistacijų (gliaudytos)
  • 1 stiklinė pupelių (baltos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek druskos
  • 2.5 stiklinės sultinio
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai paprikų (geltonoji)
  • šiek tiek pistacijų (gliaudytos)
  • 1 stiklinė pupelių (baltos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek druskos
  • 2.5 stiklinės sultinio
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnas ir paprika supjaustomi kubeliais.
    Susmulkintas svogūnas pakepinamas puode su įkaitintu alyvuogių aliejumi, kol suminkštėja.
    Tada į puodą sudedama susmulkinta paprika, pabarstoma druska bei pipirais ir pakepinama apie 10 minučių.
    Tuomet supilamas sultinys, sudedamos pupelės, SANTA MARIA čiobreliai ir viskas verdama apie 20 min., kol paprikos bei pupelės gerai išverda.
    Pistacijos sukapojamos ir keletą minučių pakepinamos sausoje keptuvėje.
    Išvirta sriuba supilstoma į dubenėlius ir ant viršaus pabarstome kepintomis pistacijomis.
    Skanaus

Autorius: Benas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų