INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   3 vienetai   paprikų (geltonoji) 
  -   šiek tiek   pistacijų (gliaudytos) 
  -   1 stiklinė   pupelių (baltos) 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   šiek tiek   alyvuogių aliejaus ((kepimui)) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   2.5 stiklinės   sultinio 
  -   1 arbatinis šaukštelis   čiobrelių 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Svogūnas ir paprika supjaustomi kubeliais.
 Susmulkintas svogūnas pakepinamas puode su įkaitintu alyvuogių aliejumi, kol suminkštėja.
 Tada į puodą sudedama susmulkinta paprika, pabarstoma druska bei pipirais ir pakepinama apie 10 minučių.
 Tuomet supilamas sultinys, sudedamos pupelės, SANTA MARIA čiobreliai ir viskas verdama apie 20 min., kol paprikos bei pupelės gerai išverda.
 Pistacijos sukapojamos ir keletą minučių pakepinamos sausoje keptuvėje.
 Išvirta sriuba supilstoma į dubenėlius ir ant viršaus pabarstome kepintomis pistacijomis.
 Skanaus   
    Autorius: Benas 
     REKLAMA