Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis apynių
- 3 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)
- 1 sauja kalendrų (kuokštelis)
- 8 vienetai pomidorų pastos (maži)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1/3 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek cukinijos (šviežia, maža)
- 1 valgomasis šaukštas adžikos (sausa)
- 1.5 kilogramo vištienos kulšelių (kulšelių filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo kulšelių atskirti mėsą, supjaustyti. Taip pat supjaustyti griežinėliais cukinijas, į kelias dalis pjaustyti svogūnus.
Viską dėti į indą, berti pomidorus.
Sumaišome likusius produktus ir gauname marinatą. Juo užpilame mėsytę ir daržoves. Palaikome, bent keletą valandų, kad įsigertų marinatas.
Pakaitomis veriame vištieną su marinuotomis daržovėmis.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis apynių
- 3 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)
- 1 sauja kalendrų (kuokštelis)
- 8 vienetai pomidorų pastos (maži)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1/3 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek cukinijos (šviežia, maža)
- 1 valgomasis šaukštas adžikos (sausa)
- 1.5 kilogramo vištienos kulšelių (kulšelių filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo kulšelių atskirti mėsą, supjaustyti. Taip pat supjaustyti griežinėliais cukinijas, į kelias dalis pjaustyti svogūnus.
Viską dėti į indą, berti pomidorus.
Sumaišome likusius produktus ir gauname marinatą. Juo užpilame mėsytę ir daržoves. Palaikome, bent keletą valandų, kad įsigertų marinatas.
Pakaitomis veriame vištieną su marinuotomis daržovėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą