Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
- 4 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
- 2 vienetai kiaušinių (baltymai, tešlai)
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai, įdarui)
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai, tešlai)
- 100 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 450 gramų varškės (pusriebė, tešlai)
- šiek tiek druskos (tešlai)
- 100 gramų grietinės (įdarui)
- 0.5 valgomojo šaukšto vanilinio cukraus (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Keksiukų formeles ištepti aliejumi. Varškę ištrinti su cukrumi, vanile, druska, tryniu ir baltymais. Į varškės masę berti miltus ir gerai išmaišyti. Šlapiomis rankomis suformuoti blynelius ir įkloti juos į keksiukų formeles, kur jie išsigaubia iki mažų dubenėlių. Įdarui skirtus produktus lengvai paplakti kartu ir supilstyti į varškės dubenėlius. Kepti apie pusvalandį. Grietinė bekepdama išsipučia, bet ištraukus sukrenta. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
- 4 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
- 2 vienetai kiaušinių (baltymai, tešlai)
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai, įdarui)
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai, tešlai)
- 100 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 450 gramų varškės (pusriebė, tešlai)
- šiek tiek druskos (tešlai)
- 100 gramų grietinės (įdarui)
- 0.5 valgomojo šaukšto vanilinio cukraus (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Keksiukų formeles ištepti aliejumi. Varškę ištrinti su cukrumi, vanile, druska, tryniu ir baltymais. Į varškės masę berti miltus ir gerai išmaišyti. Šlapiomis rankomis suformuoti blynelius ir įkloti juos į keksiukų formeles, kur jie išsigaubia iki mažų dubenėlių. Įdarui skirtus produktus lengvai paplakti kartu ir supilstyti į varškės dubenėlius. Kepti apie pusvalandį. Grietinė bekepdama išsipučia, bet ištraukus sukrenta. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą