• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai, tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai, įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • 100 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 450 gramų varškės (pusriebė, tešlai)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 100 gramų grietinės (įdarui)
  • 0.5 valgomojo šaukšto vanilinio cukraus (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Keksiukų formeles ištepti aliejumi. Varškę ištrinti su cukrumi, vanile, druska, tryniu ir baltymais. Į varškės masę berti miltus ir gerai išmaišyti. Šlapiomis rankomis suformuoti blynelius ir įkloti juos į keksiukų formeles, kur jie išsigaubia iki mažų dubenėlių. Įdarui skirtus produktus lengvai paplakti kartu ir supilstyti į varškės dubenėlius. Kepti apie pusvalandį. Grietinė bekepdama išsipučia, bet ištraukus sukrenta. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai, tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai, įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • 100 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 450 gramų varškės (pusriebė, tešlai)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 100 gramų grietinės (įdarui)
  • 0.5 valgomojo šaukšto vanilinio cukraus (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Keksiukų formeles ištepti aliejumi. Varškę ištrinti su cukrumi, vanile, druska, tryniu ir baltymais. Į varškės masę berti miltus ir gerai išmaišyti. Šlapiomis rankomis suformuoti blynelius ir įkloti juos į keksiukų formeles, kur jie išsigaubia iki mažų dubenėlių. Įdarui skirtus produktus lengvai paplakti kartu ir supilstyti į varškės dubenėlius. Kepti apie pusvalandį. Grietinė bekepdama išsipučia, bet ištraukus sukrenta. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų