Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bananų
- 150 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 110 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 70 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame inde sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir šokoladą (vietoj šokolado galime įdėti ir razinų ar moliūgų sėklų).
Mažesniame inde sutriname bananus (tam puikiai tinka šakutė) arba kitokius mėgstamus tarkuotus ar trintus vaisius.
Sudedame lengvai plaktus kiaušinius, vanilę ir supilame ištirpintą sviestą. Viską sumaišome.
Gautą masę sudedame į miltus ir lengvai maišome (miltai turi išsimaišyti, bet tešla neturi būti visai vientisa).
Kepti keksiukų formoje 20 - 25 min. 150 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Ataušinus 5 min. išimti iš formos.
Iš nurodytų ingredientų gaunasi 12 keksiukų.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bananų
- 150 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 110 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 70 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame inde sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir šokoladą (vietoj šokolado galime įdėti ir razinų ar moliūgų sėklų).
Mažesniame inde sutriname bananus (tam puikiai tinka šakutė) arba kitokius mėgstamus tarkuotus ar trintus vaisius.
Sudedame lengvai plaktus kiaušinius, vanilę ir supilame ištirpintą sviestą. Viską sumaišome.
Gautą masę sudedame į miltus ir lengvai maišome (miltai turi išsimaišyti, bet tešla neturi būti visai vientisa).
Kepti keksiukų formoje 20 - 25 min. 150 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Ataušinus 5 min. išimti iš formos.
Iš nurodytų ingredientų gaunasi 12 keksiukų.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą