INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- 2 vienetai svogūnų (raudoni)
- 10 vienetų juodos duonos (riekės)
- 3 valgomieji šaukštai acto
- 80 gramų sviesto
- 2 vienetai šprotų (skardinės)
- 10 vienetų sūris (čederio, griežinėliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustyti žiedais, užpilti actu ir marinuoti pusvalandį laiko.
Ant duonos riekių tepti sviesto, dėti po griežinėlį sūrio ir agurko, tada dėti pora šprotų ir ant viršaus gražiai išdėlioti marinuotus svogūnus.
Skanaus.
Autorius: Greta
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- 2 vienetai svogūnų (raudoni)
- 10 vienetų juodos duonos (riekės)
- 3 valgomieji šaukštai acto
- 80 gramų sviesto
- 2 vienetai šprotų (skardinės)
- 10 vienetų sūris (čederio, griežinėliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustyti žiedais, užpilti actu ir marinuoti pusvalandį laiko.
Ant duonos riekių tepti sviesto, dėti po griežinėlį sūrio ir agurko, tada dėti pora šprotų ir ant viršaus gražiai išdėlioti marinuotus svogūnus.
Skanaus.
Autorius: Greta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI