Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 100 gramų margarino
- 2 vienetai kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 700 gramų grietinės (jogurtinė)
- 4 valgomieji šaukštai želatinos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
- 300 gramų serbentų
- 200 gramų želė cukraus „multi“
- 3 stiklinės sulčių (serbentų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Reikėtų iš vakaro pasiruošti želės maždaug stiklinę iš serbentų sulčių ir želatinos taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Stiklinei sulčių aš ėmiau šaukštą želatinos. Galima pasaldinti. Ją įmaišyti reikės į baltą sluoksnį.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, sudėti tirpintą margariną, grietinę, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kakava ir kepimo milteliais ir maišant suberti į tešlą.
Iškepti lakštą ir jį atvėsinti.
Mažame vandens kiekyje ištirpinti 3 šaukštus želatinos, pakaitinti, išmaišyti ir palaukti, kol atvės.
Jogurtinę grietinę mikseriu neilgai paplakti su 2 šaukštais cukraus pudros, vaniliniu cukrumi. Pamažu įmaišyti želatiną, tik nešiltą. Galiausiai sudėti smulkintos želės gabaliukus ir lengvai pamaišyti.
Torto formoje formuoti tortą. Ant lakšto supilti baltą masę ir įdėti į šaldytuvą. Palaukti, kol sustings.
Želė - cukrus ,,Multi'' labai tinka tortų puošimams. Todėl panaudojau tam ją. 200 g. jos paviriau pusę minutės su 2 stiklinėmis serbentų sulčių.
Kai želė atvėsta, puošti uogomis ir pagaminta žele.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 100 gramų margarino
- 2 vienetai kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 700 gramų grietinės (jogurtinė)
- 4 valgomieji šaukštai želatinos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
- 300 gramų serbentų
- 200 gramų želė cukraus „multi“
- 3 stiklinės sulčių (serbentų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Reikėtų iš vakaro pasiruošti želės maždaug stiklinę iš serbentų sulčių ir želatinos taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Stiklinei sulčių aš ėmiau šaukštą želatinos. Galima pasaldinti. Ją įmaišyti reikės į baltą sluoksnį.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, sudėti tirpintą margariną, grietinę, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kakava ir kepimo milteliais ir maišant suberti į tešlą.
Iškepti lakštą ir jį atvėsinti.
Mažame vandens kiekyje ištirpinti 3 šaukštus želatinos, pakaitinti, išmaišyti ir palaukti, kol atvės.
Jogurtinę grietinę mikseriu neilgai paplakti su 2 šaukštais cukraus pudros, vaniliniu cukrumi. Pamažu įmaišyti želatiną, tik nešiltą. Galiausiai sudėti smulkintos želės gabaliukus ir lengvai pamaišyti.
Torto formoje formuoti tortą. Ant lakšto supilti baltą masę ir įdėti į šaldytuvą. Palaukti, kol sustings.
Želė - cukrus ,,Multi'' labai tinka tortų puošimams. Todėl panaudojau tam ją. 200 g. jos paviriau pusę minutės su 2 stiklinėmis serbentų sulčių.
Kai želė atvėsta, puošti uogomis ir pagaminta žele.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą