REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų ananasų (gali būti konservuoti)
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas kriaušių
- 200 gramų vyniuogių
- 100 gramų jogurto (be priedų)
- 2 valgomieji šaukštai likerio
- 1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirma supjaustome skiltelėmis apelsiną, kivį, kriaušę ir ananasus.
Vynuoges perpjauname perpus.
Kivį ir kriaušes užpilame citrinų sultimis.
Visus vaisius išmaišome su likeriu ir pastatome 1 valandai į šaldytuvą.
Prieš valgant įsidedame jogurto.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų ananasų (gali būti konservuoti)
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas kriaušių
- 200 gramų vyniuogių
- 100 gramų jogurto (be priedų)
- 2 valgomieji šaukštai likerio
- 1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirma supjaustome skiltelėmis apelsiną, kivį, kriaušę ir ananasus.
Vynuoges perpjauname perpus.
Kivį ir kriaušes užpilame citrinų sultimis.
Visus vaisius išmaišome su likeriu ir pastatome 1 valandai į šaldytuvą.
Prieš valgant įsidedame jogurto.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą