REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai salotų (lapai)
  • 200 gramų vyšninių pomidorų
  • šiek tiek paprikų (geltona)
  • 0.5 vieneto svogūnų (raudoni)
  • 200 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)
  • 2 vienetai aliejaus (alyvuogių)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai salotų (lapai)
  • 200 gramų vyšninių pomidorų
  • šiek tiek paprikų (geltona)
  • 0.5 vieneto svogūnų (raudoni)
  • 200 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)
  • 2 vienetai aliejaus (alyvuogių)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti krevetes, papriką ir svogūną supjaustyti juostelėmis, pomidoriukus perpjauti pusiau. Lėkštę iškloto salotų lapais, tada dėti pomidorus, papriką, svogūnus, krevetes. Viską apšlakstyti citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, berti druskos bei pipirų.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų