• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 50 gramų sūris
  • 1 sauja marinuotų voveraičių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 50 gramų sūris
  • 1 sauja marinuotų voveraičių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą pagardinkite prieskoniais, įspauskite česnako, sutarkuokite morką. Gerai išmaišykite.
  2. Dėkite į nedidelį kepimo indą, pateptą aliejumi.
  3. Viršųs patepkite majonezu, dėkite supjaustytą svogūną, marinuotas voveraites ir pabarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.
  4. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 200 C laipsnių temperatūroje valandą.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų