Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių (virtos)
- 2 kilogramai bulvių (žalios)
- šiek tiek kopūstų (džiovinti lapai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui:
rūkytų lašinukų;
svogūnų;
prieskonių.
gietinės.
Sutarkuojame bulves ir jas šiek tiek apsunkiame, sudedame virtas grūstas ar sumaltas bulves, druską ir išmaišome.
Džiovintus kopūstų lapus nuplikome verdančiu vandeniu ir suklojame į skardą, ant jų paskleidžiame bulvių masę ir kepame apie 1 val.
Iškepus, apverčiame, nulupame kopūstų lapus, supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir sudedame į puodą. Ant viršaus užpilame spirgučių padažą ir po 10 min. pateikiame į stalą. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių (virtos)
- 2 kilogramai bulvių (žalios)
- šiek tiek kopūstų (džiovinti lapai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui:
rūkytų lašinukų;
svogūnų;
prieskonių.
gietinės.
Sutarkuojame bulves ir jas šiek tiek apsunkiame, sudedame virtas grūstas ar sumaltas bulves, druską ir išmaišome.
Džiovintus kopūstų lapus nuplikome verdančiu vandeniu ir suklojame į skardą, ant jų paskleidžiame bulvių masę ir kepame apie 1 val.
Iškepus, apverčiame, nulupame kopūstų lapus, supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir sudedame į puodą. Ant viršaus užpilame spirgučių padažą ir po 10 min. pateikiame į stalą. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą