Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 0.5 vieneto salierų (šaknis)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 vienetas sultinio (kubelis, grybų)
- 80 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus pamirkykite 4 val. ir po to supjaustykite.
Susmulkinkite daržoves bei grybus virkite vandenyje su sultinio kubeliu, kol daržovės ir grybai suminkštės.
Tuomet sriubą pasūdykite, paskaninkite pipirais, įmaišykite miltų, sviesto, sudėkite likusius prieskonius ir pavirkite dar apie 5 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 0.5 vieneto salierų (šaknis)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 vienetas sultinio (kubelis, grybų)
- 80 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus pamirkykite 4 val. ir po to supjaustykite.
Susmulkinkite daržoves bei grybus virkite vandenyje su sultinio kubeliu, kol daržovės ir grybai suminkštės.
Tuomet sriubą pasūdykite, paskaninkite pipirais, įmaišykite miltų, sviesto, sudėkite likusius prieskonius ir pavirkite dar apie 5 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą