Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek raudonikių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Džiovintus raudonikius (raudonviršius) patarčiau tik išimtiniais atvejais, kai neturite kitų grybų, nes jie pajuoduoja. Geriausia džiovinti neplautus, neskustus (mažiau pajuoduos).
Jie, kaip ir džiovinti baravykai, tinka įvairiausiems patiekalams, tačiau turi silpnesnį kvapą, aromatą.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek raudonikių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Džiovintus raudonikius (raudonviršius) patarčiau tik išimtiniais atvejais, kai neturite kitų grybų, nes jie pajuoduoja. Geriausia džiovinti neplautus, neskustus (mažiau pajuoduos).
Jie, kaip ir džiovinti baravykai, tinka įvairiausiems patiekalams, tačiau turi silpnesnį kvapą, aromatą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą