REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai vandens (verdantis)
  • 400 gramų grietinėlės
  • 250 gramų varškės
  • šiek tiek braškių
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol gaunasi balta masė.
    Atskirame dubenyje šluotele išmaišome miltus su kepimo milteliais ir įmaišome į kiaušinių masę.
    Galiausiai į tešlą įmaišome vandenį bei aliejų.
    Pusę tešlos atskiriame ir sumaišome su kakava.
    Supilame abi tešlos mases ruoželiais į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepame apie 10-12 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą blyną uždengiame sudrėkintu rankšluostėliu, apverčiame, nuimame kepimo popierių ir paliekame atvėsti.
    Braškes nuplauname ir supjaustome mežesniais gabaliukais.
    Varškę pertriname ir sumaišome su grietinėle bei cukraus pudra.
    Į gautą masę įmaišome braškių gabalėlius ir šia mase aptepame atvėsusį biskvitinį blyną.
    Viską suvyniojame į ritinį ir padedame į šaldytuvą.
    Sustingus supjaustome riekelėmis ir mėgaujamės.
    Skanaus.

Autorius: Akvilė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai vandens (verdantis)
  • 400 gramų grietinėlės
  • 250 gramų varškės
  • šiek tiek braškių
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol gaunasi balta masė.
    Atskirame dubenyje šluotele išmaišome miltus su kepimo milteliais ir įmaišome į kiaušinių masę.
    Galiausiai į tešlą įmaišome vandenį bei aliejų.
    Pusę tešlos atskiriame ir sumaišome su kakava.
    Supilame abi tešlos mases ruoželiais į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepame apie 10-12 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą blyną uždengiame sudrėkintu rankšluostėliu, apverčiame, nuimame kepimo popierių ir paliekame atvėsti.
    Braškes nuplauname ir supjaustome mežesniais gabaliukais.
    Varškę pertriname ir sumaišome su grietinėle bei cukraus pudra.
    Į gautą masę įmaišome braškių gabalėlius ir šia mase aptepame atvėsusį biskvitinį blyną.
    Viską suvyniojame į ritinį ir padedame į šaldytuvą.
    Sustingus supjaustome riekelėmis ir mėgaujamės.
    Skanaus.

Autorius: Akvilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų