Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 1 stiklinė cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai vandens (verdantis)
- 400 gramų grietinėlės
- 250 gramų varškės
- šiek tiek braškių
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol gaunasi balta masė.
Atskirame dubenyje šluotele išmaišome miltus su kepimo milteliais ir įmaišome į kiaušinių masę.
Galiausiai į tešlą įmaišome vandenį bei aliejų.
Pusę tešlos atskiriame ir sumaišome su kakava.
Supilame abi tešlos mases ruoželiais į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepame apie 10-12 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą blyną uždengiame sudrėkintu rankšluostėliu, apverčiame, nuimame kepimo popierių ir paliekame atvėsti.
Braškes nuplauname ir supjaustome mežesniais gabaliukais.
Varškę pertriname ir sumaišome su grietinėle bei cukraus pudra.
Į gautą masę įmaišome braškių gabalėlius ir šia mase aptepame atvėsusį biskvitinį blyną.
Viską suvyniojame į ritinį ir padedame į šaldytuvą.
Sustingus supjaustome riekelėmis ir mėgaujamės.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 1 stiklinė cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai vandens (verdantis)
- 400 gramų grietinėlės
- 250 gramų varškės
- šiek tiek braškių
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol gaunasi balta masė.
Atskirame dubenyje šluotele išmaišome miltus su kepimo milteliais ir įmaišome į kiaušinių masę.
Galiausiai į tešlą įmaišome vandenį bei aliejų.
Pusę tešlos atskiriame ir sumaišome su kakava.
Supilame abi tešlos mases ruoželiais į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepame apie 10-12 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą blyną uždengiame sudrėkintu rankšluostėliu, apverčiame, nuimame kepimo popierių ir paliekame atvėsti.
Braškes nuplauname ir supjaustome mežesniais gabaliukais.
Varškę pertriname ir sumaišome su grietinėle bei cukraus pudra.
Į gautą masę įmaišome braškių gabalėlius ir šia mase aptepame atvėsusį biskvitinį blyną.
Viską suvyniojame į ritinį ir padedame į šaldytuvą.
Sustingus supjaustome riekelėmis ir mėgaujamės.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą