Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 250 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
- 4 vienetai kiaušinių
- 220 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 100 mililitrų aliejaus
- 5 gramai mielių (sausos)
- 200 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus išsijoti ir suberti į dubenį kartu su mielėmis, druska ir pipirais. Išmaišyti.
Tada po vieną įmušti kiaušinius.
Atskirai sumaišyti vyną su aliejumi ir iš lėto supilti į miltų masę. Gerai išmaišyti.
Kumpį supjaustyti plonais šiaudeliais.
Sūrį sutarkuoti.
Sūrį ir kumpį sudėti į tešlą ir išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą kepimo formą.
Kepti 210 laipsnių orkaitėje apie 45 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 250 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
- 4 vienetai kiaušinių
- 220 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 100 mililitrų aliejaus
- 5 gramai mielių (sausos)
- 200 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus išsijoti ir suberti į dubenį kartu su mielėmis, druska ir pipirais. Išmaišyti.
Tada po vieną įmušti kiaušinius.
Atskirai sumaišyti vyną su aliejumi ir iš lėto supilti į miltų masę. Gerai išmaišyti.
Kumpį supjaustyti plonais šiaudeliais.
Sūrį sutarkuoti.
Sūrį ir kumpį sudėti į tešlą ir išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą kepimo formą.
Kepti 210 laipsnių orkaitėje apie 45 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą