REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja krapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukiniją, jeigu sena, nulupkite, išskobkite minkštimą su sėklomis ir supjaustykite kubeliais. Jeigu cukinij jauna, jos lupti nereikia. Nuskustą morką smulkinkite taip pat kubeliais. Papriką nuplaukite, išvalykite sėklytes ir supjaustykite šiaudeliais. Svogūną su česnako skiltelėmis susmulkinkite.
    Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite morkas su svogūnais bei česnakais ir pakepinkite 5 minutes. Tuomet sudėkite cukiniją su paprika ir uždengtu dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies apie 15 min. Kartais lengvai pamaišykite viską. Pabaigoje į troškinuką sumeskite susmulkintus šviežius krapus, pagardinkite druska bei pipirais pagal skonį. Labai tinka pagardinti aštraus kvapo raudonais (pipirų, paprikų) prieskoniais, bazilikais, raudonėliais. Patiekite su mėsos patiekalais, žuvimi, arba tiesiog virtais ryžiais ar bulvėmis.

Autorius: Lijana D.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja krapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukiniją, jeigu sena, nulupkite, išskobkite minkštimą su sėklomis ir supjaustykite kubeliais. Jeigu cukinij jauna, jos lupti nereikia. Nuskustą morką smulkinkite taip pat kubeliais. Papriką nuplaukite, išvalykite sėklytes ir supjaustykite šiaudeliais. Svogūną su česnako skiltelėmis susmulkinkite.
    Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite morkas su svogūnais bei česnakais ir pakepinkite 5 minutes. Tuomet sudėkite cukiniją su paprika ir uždengtu dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies apie 15 min. Kartais lengvai pamaišykite viską. Pabaigoje į troškinuką sumeskite susmulkintus šviežius krapus, pagardinkite druska bei pipirais pagal skonį. Labai tinka pagardinti aštraus kvapo raudonais (pipirų, paprikų) prieskoniais, bazilikais, raudonėliais. Patiekite su mėsos patiekalais, žuvimi, arba tiesiog virtais ryžiais ar bulvėmis.

Autorius: Lijana D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų