• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 4 vienetai morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknelė)
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
  • 6 stiklinės vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieskoninės daržovės sukapojamos, pakepinamos riebaluose, užpilamos vandeniu ir verdamos ant silpnos ugnies.
    Iškoštas sultinys tinka sriuboms gaminti.
    Pagal skonį jį galima pagardinti pomidorų tyre.
    Skanaus.

Autorius: Ginta

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 4 vienetai morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknelė)
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
  • 6 stiklinės vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieskoninės daržovės sukapojamos, pakepinamos riebaluose, užpilamos vandeniu ir verdamos ant silpnos ugnies.
    Iškoštas sultinys tinka sriuboms gaminti.
    Pagal skonį jį galima pagardinti pomidorų tyre.
    Skanaus.

Autorius: Ginta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų