REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 4 vienetai morkų
- 1 vienetas petražolių (šaknelė)
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
- 6 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prieskoninės daržovės sukapojamos, pakepinamos riebaluose, užpilamos vandeniu ir verdamos ant silpnos ugnies.
Iškoštas sultinys tinka sriuboms gaminti.
Pagal skonį jį galima pagardinti pomidorų tyre.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 4 vienetai morkų
- 1 vienetas petražolių (šaknelė)
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
- 6 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prieskoninės daržovės sukapojamos, pakepinamos riebaluose, užpilamos vandeniu ir verdamos ant silpnos ugnies.
Iškoštas sultinys tinka sriuboms gaminti.
Pagal skonį jį galima pagardinti pomidorų tyre.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą