INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 120 gramų kopūstų
- 0.5 vieneto obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 12 gramų džiūvesėlių
- 30 gramų pieno
- 15 gramų manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis sviesto
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą ir obuolį susismulkiname ir dedame į keptuvę su pienu, taip pat įdedame sviestą ir troškiname, kol kopūstai suminkštėja. Troškiname uždengę dangčiu. Suberiame manų kruopas, maišome iki kol masė sutirštėja. Tada dedame obuolį.
Į atvėsusią masė dedami kiaušiniai, druska, pipirai ir cukrus pagal skonį. Masė gerai išminkoma ir formuojami kotletai.
Kotletai kepami aliejuje ir abiejų pusių. Tiekiami su grietinės ir sviesto padažu. Skanaus.
Autorius: Augustė
REKLAMA