REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • 1 kilogramas bulvių (žalios)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų mesos (jautiena ir kiauliena)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite.
    Virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sutrinkite ir sudėkite į išsunktas sutarkuotas bulves.
    Įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
    Mėsą sumalkite, įdėkite pakepintų riebaluose svogūnų, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
    Bulvių masę išskirstykite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai išplokite, į vidurį dėkite dalį mėsos įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepeliną.
    Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 15- 20 min.
    Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus šviežius lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite kol pagels, po to įdėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirs. Druskos dėti pagal skonį.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • 1 kilogramas bulvių (žalios)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų mesos (jautiena ir kiauliena)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite.
    Virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sutrinkite ir sudėkite į išsunktas sutarkuotas bulves.
    Įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
    Mėsą sumalkite, įdėkite pakepintų riebaluose svogūnų, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
    Bulvių masę išskirstykite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai išplokite, į vidurį dėkite dalį mėsos įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepeliną.
    Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 15- 20 min.
    Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus šviežius lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite kol pagels, po to įdėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirs. Druskos dėti pagal skonį.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų