Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- 1 kilogramas bulvių (žalios)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 200 gramų mesos (jautiena ir kiauliena)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite.
Virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sutrinkite ir sudėkite į išsunktas sutarkuotas bulves.
Įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
Mėsą sumalkite, įdėkite pakepintų riebaluose svogūnų, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
Bulvių masę išskirstykite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai išplokite, į vidurį dėkite dalį mėsos įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepeliną.
Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 15- 20 min.
Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus šviežius lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite kol pagels, po to įdėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirs. Druskos dėti pagal skonį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- 1 kilogramas bulvių (žalios)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 200 gramų mesos (jautiena ir kiauliena)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite.
Virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sutrinkite ir sudėkite į išsunktas sutarkuotas bulves.
Įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
Mėsą sumalkite, įdėkite pakepintų riebaluose svogūnų, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
Bulvių masę išskirstykite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai išplokite, į vidurį dėkite dalį mėsos įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepeliną.
Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 15- 20 min.
Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus šviežius lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite kol pagels, po to įdėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirs. Druskos dėti pagal skonį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą