REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių
  • 500 gramų kiaulienos (malta)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų miltai
  • šiek tiek prieskonių (SANTA MARIA bulvėms)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių
  • 500 gramų kiaulienos (malta)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų miltai
  • šiek tiek prieskonių (SANTA MARIA bulvėms)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves švariai nuplauname ir verdame su lupenomis.
  2. Kai bulvės išverda jas atvėsiname, tada nulupame lupenas ir sutriname arba sumalame mėsmale.
  3. Į bulvių masę įmušame du kiaušinius, įberiame bulvių prieskonių ir miltų. Viską gerai išmaišome, kad masė neliptų prie rankų. ( Jei miltų nepakanka dėkite kol nelips arba dar galima idėti krakmolo).
  4. Į faršą imušame kiaušinį ir įberiame druskos. Masę išmaišome.
  5. Iš bulvinės tešlos plešiame po gabaliuką, jį padarome ovalios formos ir truputį pakočiojame. Per vidurį su šaukšteliu dedame faršą ir formuojame formą kaip pavaizduotą nuotraukoje.
  6. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Skanu valgyti su grietine arba svogūnų padažu. Skanaus!

Autorius: Žygimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų