REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių (didelės)
  • 1 vienetas kiaušinių (dideli)
  • šiek tiek lašinių (tinka ir sūdyti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė grybų (virti)
  • 2 valgomieji šaukštai kefyro
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (5 pipirų mišinys (santa Maria))
  • 100 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių (didelės)
  • 1 vienetas kiaušinių (dideli)
  • šiek tiek lašinių (tinka ir sūdyti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė grybų (virti)
  • 2 valgomieji šaukštai kefyro
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (5 pipirų mišinys (santa Maria))
  • 100 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves švariai nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite. Nusunkite skystį. Įberkite pagal skonį druskos, pipirų mišinio, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, įpilkite kefyrą ir gerai išmaišykite.
  2. Lašinukus ir svogūną susmulkinkite ir pakepkite keptuvėje iki gelsvumo ir supilkite į tarkuotų bulvių masę. Virtus grybus (labai tinka baravykai,raudonikiai) susmulkinkite ir pilkite į blynų masę. Viską gerai išmaišykite.
  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite blynelius.

    Skanaukite su grietine : )

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų