Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 4 vienetai dešrelių (pieniškos)
- 500 mililitrų pieno
- 4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną, kiaušinį, miltus ir druską išplakame ir iš gautos masės kepame lietinius. Ant lietinio dedame šaukstelį majonezo ir juo ištepame visą blyną. Tada dedame sutarkuotų dešrelių ir sutarkuoto fermentinio sūrio masę. Ją pasklaidome po visą blyną. Tada sukame blyno suktinuką taip kaip suši. Šį ritinėlį supjaustome 3 cm. dydžio gabalėliais. Sudedame juos į lėkštę ir pašildome mikrobangų krosnelėje, kad sūris išsilydytų.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 4 vienetai dešrelių (pieniškos)
- 500 mililitrų pieno
- 4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną, kiaušinį, miltus ir druską išplakame ir iš gautos masės kepame lietinius. Ant lietinio dedame šaukstelį majonezo ir juo ištepame visą blyną. Tada dedame sutarkuotų dešrelių ir sutarkuoto fermentinio sūrio masę. Ją pasklaidome po visą blyną. Tada sukame blyno suktinuką taip kaip suši. Šį ritinėlį supjaustome 3 cm. dydžio gabalėliais. Sudedame juos į lėkštę ir pašildome mikrobangų krosnelėje, kad sūris išsilydytų.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą