Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno
- šiek tiek ledų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus sudėti į vieną indą ir išplakti mikseriu. Gausis skysta ir tąsi tešla. Iš jos, ant gerai įkaitintos keptuvės su labai mažai aliejaus kepti lietinius. Tai elementarūs lietiniai blynai. Tuomet iškeptus bynukus sulenkti pusiau. Gausis pusmėnulio forma. Po to vieną to pusmėnulio kampą lenkti iki kito kampo, kad gautųsi trikampio formos blynas. Taip sulankstytus lietinius apskrudinti keptuvėje, išlydžius gabalėlį sviesto. Lietinius sudėti į lėkštę ir šone, arba ant viršaus uždėti kaušą mėgstamo skonio ledų, apibarstyti kokoso drožlėmis. Žiauriai skanu ! ;)
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno
- šiek tiek ledų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus sudėti į vieną indą ir išplakti mikseriu. Gausis skysta ir tąsi tešla. Iš jos, ant gerai įkaitintos keptuvės su labai mažai aliejaus kepti lietinius. Tai elementarūs lietiniai blynai. Tuomet iškeptus bynukus sulenkti pusiau. Gausis pusmėnulio forma. Po to vieną to pusmėnulio kampą lenkti iki kito kampo, kad gautųsi trikampio formos blynas. Taip sulankstytus lietinius apskrudinti keptuvėje, išlydžius gabalėlį sviesto. Lietinius sudėti į lėkštę ir šone, arba ant viršaus uždėti kaušą mėgstamo skonio ledų, apibarstyti kokoso drožlėmis. Žiauriai skanu ! ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą