REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (rudasis)
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 350 mililitrų alaus
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto (minkštas)
  • 2 saujos razinų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C temperatūros.

    2. Šluotele išmaišykite sviestą su cukrumi. Intensyviai maišant, po vieną, įmuškite kiaušinius. Viską plakite iki vientisos masės.

    3. Persijokite miltus su druska ir kepimo milteliais.

    4. Supilkite miltus į paruoštą kremine masę ir išmaišykite.

    5. Plona srovele supilkite alų į tešlą, nuolat maišant. Tada suberkite razinas ir vėl išmaišykite.

    6. Kepimo formą patepkite aliejumi.

    7. Mentelės pagalba sudėkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę 1 valandai.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (rudasis)
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 350 mililitrų alaus
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto (minkštas)
  • 2 saujos razinų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C temperatūros.

    2. Šluotele išmaišykite sviestą su cukrumi. Intensyviai maišant, po vieną, įmuškite kiaušinius. Viską plakite iki vientisos masės.

    3. Persijokite miltus su druska ir kepimo milteliais.

    4. Supilkite miltus į paruoštą kremine masę ir išmaišykite.

    5. Plona srovele supilkite alų į tešlą, nuolat maišant. Tada suberkite razinas ir vėl išmaišykite.

    6. Kepimo formą patepkite aliejumi.

    7. Mentelės pagalba sudėkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę 1 valandai.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų