Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 30 gramų taukų (riebalų)
- 250 gramų perlinių kruopų
- 2.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami riebalai ir suberiamos kruopos.
Maišant užverdama.
Tada puodas uždengiamas, įstatomas į didesnį indą su karštu vandeniu ir taip verdama apie 2 val.
Išgaravęs vanduo papildomas.
Patiekiama su daržovėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 30 gramų taukų (riebalų)
- 250 gramų perlinių kruopų
- 2.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami riebalai ir suberiamos kruopos.
Maišant užverdama.
Tada puodas uždengiamas, įstatomas į didesnį indą su karštu vandeniu ir taip verdama apie 2 val.
Išgaravęs vanduo papildomas.
Patiekiama su daržovėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą