Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 2/5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų
- 20 gramų petražolių
- 250 gramų pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 20 gramų svogūnų (laiškai)
- 500 gramų jautienos (filė)
- 2/5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti gabalais, patepti aliejumi, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir kepti apie 10 min. ant labai karštos sausos keptuvės, kad išorė apskrustų, o vidus liktų raudonas.
Pakeptą mėsą padėti šiltai.
Pakepinti apie 10 min. susmulkintus svogūnus, papriką ir česnakus.
Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir dar patroškinti apie 5 min., kad pomidorai tik šiek tiek suminkštėtų.
Daržoves uždėti ant mėsos ir pagardinti žalumynais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 2/5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų
- 20 gramų petražolių
- 250 gramų pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 20 gramų svogūnų (laiškai)
- 500 gramų jautienos (filė)
- 2/5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti gabalais, patepti aliejumi, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir kepti apie 10 min. ant labai karštos sausos keptuvės, kad išorė apskrustų, o vidus liktų raudonas.
Pakeptą mėsą padėti šiltai.
Pakepinti apie 10 min. susmulkintus svogūnus, papriką ir česnakus.
Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir dar patroškinti apie 5 min., kad pomidorai tik šiek tiek suminkštėtų.
Daržoves uždėti ant mėsos ir pagardinti žalumynais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą