Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių (milteliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 300 mililitrų pomidorų padažo
- 30 mililitrų aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 25 mililitrai vorčesterio padažo
- 1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite aliejų, vorčesterio padažą, baltąjį vyną, pomidorų padažą. Į marinatą įmaišykite svogūnus, garstyčias ir kitus prieskonius: druską, pipirus.
Vištienos kulšeles ar sparnelius sudėkite į marinato masę ir pamaišykite, kad marinatas apsemtų visas vištienos puseles.
Marinuokite apie 1-2 paras.
Kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių (milteliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 300 mililitrų pomidorų padažo
- 30 mililitrų aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 25 mililitrai vorčesterio padažo
- 1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite aliejų, vorčesterio padažą, baltąjį vyną, pomidorų padažą. Į marinatą įmaišykite svogūnus, garstyčias ir kitus prieskonius: druską, pipirus.
Vištienos kulšeles ar sparnelius sudėkite į marinato masę ir pamaišykite, kad marinatas apsemtų visas vištienos puseles.
Marinuokite apie 1-2 paras.
Kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą