REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 stiklinė kopūstų (švieži, smulkinti)
- 4 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- šiek tiek salierų (lapeliai)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- šiek tiek druskos
- 2 litrai sultinio (dar=ovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį sultinį sumetame pjaustytus baravykus. Juos paverdame apie 15 min ir sudedame kubeliais susmulkintas bulves bei susmulkinto kopūsto. Viskam dar pavirus, sumetame saliero bei lauro lapelius, smulkintus svogūnų laiškus, kitus prieskonius. Patiekdami gardiname grietine. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 stiklinė kopūstų (švieži, smulkinti)
- 4 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- šiek tiek salierų (lapeliai)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- šiek tiek druskos
- 2 litrai sultinio (dar=ovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį sultinį sumetame pjaustytus baravykus. Juos paverdame apie 15 min ir sudedame kubeliais susmulkintas bulves bei susmulkinto kopūsto. Viskam dar pavirus, sumetame saliero bei lauro lapelius, smulkintus svogūnų laiškus, kitus prieskonius. Patiekdami gardiname grietine. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą