REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių (didelės)
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulienos (spirgučiai)
- 1 vienetas kiaulės lašinių (rūkyti, riekelė)
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 100 mililitrų grietinės (ar grietinėlė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustome ir apkepinam svieste. Į kitą keptuvę dedame spirgučius, supjaustytus lašinukus ir pjaustytus baravykus. Viską pakepiname. Bulves nuplauname ir su lupena dedame virti į pasūdytą vandenį. Į keptuvę su baravykais sudedame svogūnus ir dar pakepam keletą minučių. baigiant kepti pasūdome, pilame grietinėlę arba grietinę, išmaišome. Išvirtas bulves dedame kelioms minutėms į įkaitintą orkaitę 5 min. Tiekiame baravykus su virtomis su lupena bulvėmis, jas prapjauname kryžmai ir uždedame sviesto.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių (didelės)
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulienos (spirgučiai)
- 1 vienetas kiaulės lašinių (rūkyti, riekelė)
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 100 mililitrų grietinės (ar grietinėlė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustome ir apkepinam svieste. Į kitą keptuvę dedame spirgučius, supjaustytus lašinukus ir pjaustytus baravykus. Viską pakepiname. Bulves nuplauname ir su lupena dedame virti į pasūdytą vandenį. Į keptuvę su baravykais sudedame svogūnus ir dar pakepam keletą minučių. baigiant kepti pasūdome, pilame grietinėlę arba grietinę, išmaišome. Išvirtas bulves dedame kelioms minutėms į įkaitintą orkaitę 5 min. Tiekiame baravykus su virtomis su lupena bulvėmis, jas prapjauname kryžmai ir uždedame sviesto.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą