• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių (didelės)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 100 gramų kiaulienos (spirgučiai)
  • 1 vienetas kiaulės lašinių (rūkyti, riekelė)
  • 1 litras baravykų (marinuoti ar virti)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 100 mililitrų grietinės (ar grietinėlė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustome ir apkepinam svieste. Į kitą keptuvę dedame spirgučius, supjaustytus lašinukus ir pjaustytus baravykus. Viską pakepiname. Bulves nuplauname ir su lupena dedame virti į pasūdytą vandenį. Į keptuvę su baravykais sudedame svogūnus ir dar pakepam keletą minučių. baigiant kepti pasūdome, pilame grietinėlę arba grietinę, išmaišome. Išvirtas bulves dedame kelioms minutėms į įkaitintą orkaitę 5 min. Tiekiame baravykus su virtomis su lupena bulvėmis, jas prapjauname kryžmai ir uždedame sviesto.

    Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių (didelės)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 100 gramų kiaulienos (spirgučiai)
  • 1 vienetas kiaulės lašinių (rūkyti, riekelė)
  • 1 litras baravykų (marinuoti ar virti)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 100 mililitrų grietinės (ar grietinėlė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustome ir apkepinam svieste. Į kitą keptuvę dedame spirgučius, supjaustytus lašinukus ir pjaustytus baravykus. Viską pakepiname. Bulves nuplauname ir su lupena dedame virti į pasūdytą vandenį. Į keptuvę su baravykais sudedame svogūnus ir dar pakepam keletą minučių. baigiant kepti pasūdome, pilame grietinėlę arba grietinę, išmaišome. Išvirtas bulves dedame kelioms minutėms į įkaitintą orkaitę 5 min. Tiekiame baravykus su virtomis su lupena bulvėmis, jas prapjauname kryžmai ir uždedame sviesto.

    Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų