REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas miltai
  • 100 gramų cukraus
  • 10 gramų druskos
  • 100 gramų aliejaus
  • 20 gramų sausų mielių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 12 vienetų dešrelių
  • 100 gramų kefyro

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas miltai
  • 100 gramų cukraus
  • 10 gramų druskos
  • 100 gramų aliejaus
  • 20 gramų sausų mielių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 12 vienetų dešrelių
  • 100 gramų kefyro

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į miltus beriame cukrų, druską, sausas mieles, įmušame kiaušinį, pilame aliejų, kefyrą. Gerai viską išminkome.
    Tešlą suplėšome į 12 gabalėlių.
  2. Imti vieną gabaliuką, padaryti blynuką, dėti į vidų dešrelę, užlenkti ir padaryti pailgos formos.
    Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos (apie 30 minučių).

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų