REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 20 gramų mielių
  • 600 mililitrų pieno
  • 300 gramų cukraus
  • 300 gramų aguonų
  • 10 gramų vanilinio cukraus
  • 700 gramų miltai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 20 gramų mielių
  • 600 mililitrų pieno
  • 300 gramų cukraus
  • 300 gramų aguonų
  • 10 gramų vanilinio cukraus
  • 700 gramų miltai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius (2 vnt), mieles, cukrų (200 g), pieną, vaniliną ir miltų 5 šaukštus sumaišau ir palieku 1 val šiltai.
    Vėliau pridedu miltų tiek, kad tešla būtų minkoma, bet nekieta.
  2. Iškočioju lakštą, ant jo tepu kavamale maltas aguonas maišytas su 100 g cukraus.
  3. Susuku vieną ilgą vyniotinį ir supjaustau (bandelės dydžio) gabaliukais, viršų tepu plaktu kiaušiniu, palaikau, kad pakiltų apie 1 val ir kepu 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pagels.
  4. Bandelų išeina daug, valgom kelias dienas.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų