• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai aguonų
  • 5 vienetai bulvių
  • 1 ir 1/5 litro vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aguonas pamirkykite kol išbrinks, užpylę verdančiu vandeniu. Vėliau jas sumalkite. Išvirkite bulves ir suminkykite į košę. Sudėkite košę į gilų keptuvą, užpilkite vandeniu, kuriame virė, supilkite aguonas, pasūdykite, išmaišykite ir kepkite orkaitėje kol viršutinis sluoksnis įgis rusvą atspalvį.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų