REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 300 gramų morkų
  • 4 vienetai kiaušinių (virti)
  • 1 skardinė žirnių (konservuoti)
  • 700 gramų agurkų (marinuoti, maži)
  • 300 gramų majonezo
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 skardinė kukurūzų (konservuoti)
  • 10 vienetų alyvuogių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 300 gramų morkų
  • 4 vienetai kiaušinių (virti)
  • 1 skardinė žirnių (konservuoti)
  • 700 gramų agurkų (marinuoti, maži)
  • 300 gramų majonezo
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 skardinė kukurūzų (konservuoti)
  • 10 vienetų alyvuogių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves ir morkas išverdame su lupena, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais.
  2. Kiaušinius išverdame ir taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius.
  3. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu.
  4. Mišrainę sudedam į lekštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą, į mišrainę nedėkit agurkų, nes iš jų padaryti gyvatės žvyneliai.
  5. Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų