REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 80 gramų krevečių
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 žiupsnelis sūris (tarkuotas „Džiugo“ )
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 80 gramų krevečių
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 žiupsnelis sūris (tarkuotas „Džiugo“ )
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krevetės apverdamos, jeigu jos yra šaldytos. Tada pasūdomos, jeigu reikia, ir 5 minutes apkepamos su smulkiai supjaustytu česnaku.
  2. Avokadas išskaptuojamas, jo mėsa supjaustoma smulkiais gabaliukais. Nepamirškime apšlakstyti citinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  3. Dalis apkeptų krevečių dedama ant išskaptuoto avokado dugno, tada – sluoksnis supjaustytos avokado masės ir ant jos – likusias krevetes. Viskas apibarstoma tarkuotu „Džiugo“ sūriu. Skanaus.

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų