Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 7/10 stiklinės cukraus
- šiek tiek vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
- 2 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti visus nurodytus ingredientus.
Iš gautos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir sudėti ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 min., kol sausainiai parus.
Šviesiai rudos spalvos sausainiai bus minkšti, panašūs į keksiukus, o jei kepsite iki tamsiai rudos spalvos, tai bus traškūs.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 7/10 stiklinės cukraus
- šiek tiek vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
- 2 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti visus nurodytus ingredientus.
Iš gautos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir sudėti ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 min., kol sausainiai parus.
Šviesiai rudos spalvos sausainiai bus minkšti, panašūs į keksiukus, o jei kepsite iki tamsiai rudos spalvos, tai bus traškūs.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą